Tisztelt Hozzátartozók!

Dr. Müller Cecília Országos Tiszti főorvos által kiadott, 2021. november 1-jétől hatályos határozat rendelkezik a bentlakásos intézmények látogatási és intézmény elhagyási tilalmáról. Ennek alapján az intézményvezető fokozott figyelemmel kíséri az intézményben élők és a dolgozók egészségi állapotát.

Látogatási tilalom

Tájékoztatom a Tisztelt Hozzátartozókat, hogy a Békés Megyei Hajnal István Szociális Szolgáltató Centrum összes telephelyén 2021. 03.08-tól látogatási tilalmat rendelek el a járványhelyzet jelenlegi alakulása miatt.

Tisztelt Hozzátartozó!
Hajnal István Idősek Otthona (5630 Békés, Farkas Gyula u. 2.)
A vészhelyzet kihirdetése általi kijárási és látogatási tilalom miatt fontos a kapcsolattartás, amit megtehet levélben, telefonon vagy videóhíváson keresztül.

Szociális Munka Napja a Békés Megyei Hajnal István Szociális Szolgáltató Centrum Békési Telephelyén

2020. november 10-én a járványhelyzetre való tekintettel szűk körben került sor a békési telephelyen a Szociális Munka Napjának megünneplésére, a kitüntetések átadására. Seeberger Netta igazgató köszöntötte a megjelenteket és méltatta az ünnep fontosságát.

Tájékoztatás!
Az Országos Tisztifőorvos 13305-59/2020/EÜIG határozata alapján Magyarország területén működő valamennyi szociális intézmény vonatkozásában elrendelt intézmény-elhagyási (kijárási) tilalom, valamint látogatási tilalom 2020 június 18. napjától feloldásra került.